Watersportinholland

ADAC-camping

Zoek in onze uitgebreide database (5.499 campings in heel Europa). Voer uw gewenste bestemming in: regio, plaats, campingnaam of aantal ADAC-campings (graag zonder spatie) uit de camping ADAC 2016. Krijg aantrekkelijke kortingen op meer dan 2.000 campings en plaatsen RV in Europa Uw persoonlijke bonus voor uw kampeervakantie. Verzekeringspakket, veel kortingen en voordelen, campingdiensten met Scandinavische kaart en ID. De ADAC die de kaart uitsluitend aan zijn leden uitgeeft.

Zoek en boek kampeerplaatsen in Frankrijk met ADAC

Selecteer hier uw gewenste bestemming voor de volgende ADAC-kampeervakantie in Frankrijk. Frankrijk is een van de populairste bestemmingen ter wereld. Met de kusten van de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, berggebieden in de Alpen, de Pyreneeën en het Centraal Massief, met spreekwoordelijke cultuur, verfijnde keuken en elegante wijnen, is het land in het hart van Europa goed voor iedereen.

Het portaal voor ADAC-, vakantie- en recreatiecampings

De database op European Camping met de beste campings voor uw groene kampeervakantie, gecertificeerd door ADAC campingbeschrijvingen met globale beoordeling, details van faciliteiten, prijzen en kortingen Groen nieuws uit de campingwereld, evenementendatabase, advies en tips over RV-technologie en apparatuur

ADAC & ANWB 2016: Beste camping voor Camping

Camping Park won de ADAC - beste camping dit jaar opnieuw, om de vervanging van de oude ADAC Superplatz en ANWB EUROTOP certificaten van uitmuntendheid, van toeschrijving te verlenen en werd opnieuw lid van de elite club van de mooiste Europese campings met het beste campingcertificaat van ADAC. ADAC heeft 18,7 miljoen en ANWB-leden 4 miljoen. camping ADAC is erg belangrijk voor de Duitstalige regio, waar het vaak de "Campingbijbel" wordt genoemd en wordt beschouwd als het belangrijkste Europese systeem voor kwaliteitsbeoordelingen van campings.

Gezien het belang van Duitse gasten op Kroatische campings, is de jaarlijkse classificatie van campings in de camping ADAC een van de belangrijkste indicatoren voor het succes en de kwaliteit van sommige campings en de aangeboden diensten. 2013, de gids van de ADAC-camping sinds hij heeft samengewerkt met de Dutch Royal Automobile Club. Deze twee krachtigere nationale clubs hebben dus bijgedragen aan kampeerinspecties, de nodige informatie verzameld en samengewerkt bij de productie van de campinggerelateerde stof en, bovenal, ingestemd met en gestandaardiseerd met het gemengde campingwaarderingssysteem.

Un désir d'expression, réagissez .

Blog

  1. 10 Nov. 2020Bootverhuur tijdens uw verblijf in het buitenland28884
  2. 23 Août 2020Uw vakantieboot is te huur op Samboat.nl6850