Watersportinholland

De beste camping met waterpark in de Drôme

Een camping met een waterpark biedt uw kinderen een droomvakantie die ze niet snel zullen vergeten. Veel campings bieden u een steeds groter wordend watergebied. Sommige concurreren zelfs met de grootste parken in attracties om u eersteklas vrijetijdsdiensten aan te bieden, met name campings met 4 en 5 sterren, waarvan sommige met watercomplexen van meer dan 5.000 m² ...

Waterglijbanen met duizend bochten, golfslagbaden waar surfen koning is, tropische rivieren met duizelingwekkende watervallen, verfrissende waterstralen, pierenbaden met aantrekkelijke fonteinen, bubbelende bedden, ontspannende lagunes, enz. Al dit eigen risico staat nu volledig tot uw beschikking zodat uw hele gezin een geweldige tijd kan hebben tijdens uw verblijf.
Een droomvakantie voor het hele gezin, het gebeurt zeker op een van de 9 camping Drome zwembad met glijbaan!

Veel waterspellen, zoals meerdere glijbanen, aqualoop, turbo cycloon of halfpipe ... golfslagbad, super bowl voor de meer avontuurlijke en jaccuzis, solariums en waterrivieren min of meer vredig voor anderen wachten op u in campings met parken in de Drôme.

Je maakt je kinderen gek door ze een week of langer in een van deze watercomplexen te nemen.

in Drôme vindt u 9 watercampings. 2 zijn 5-sterrencampings met services die de grootste hotels waard zijn!

Gemiddeld kost een week op een camping met een watercentrum in de Drôme 368 euro in het laagseizoen en 1.146 euro in het hoogseizoen.

Verwen uw hele gezin door te kiezen voor een camping met een waterpark in de Drôme: waterspellen zoals ingebouwde waden zwembaden, water bubbelbaden of piratenschip zullen de kleintjes verrukken terwijl de ouderen kunnen genieten aquagym en andere watersporten.

Un désir d'expression, réagissez .

Blog

  1. 10 Nov. 2020Bootverhuur tijdens uw verblijf in het buitenland28882
  2. 23 Août 2020Uw vakantieboot is te huur op Samboat.nl6849