Watersportinholland

Huur een stacaravan in Ardèche

Kies Ardeche Camping voor uw vakantie in Ardèche. Natuurliefhebbers, liefhebbers van wildwateractiviteiten of ongeduldig om de historische rijkdom van de Ardèche te ontdekken, kies de stacaravan die bij u past.

Kamperen betekent niet langer dat we klaar zijn om alle comfort te vergeten. Integendeel! Zodat gezinsvakanties voor iedereen een plezier blijven, heeft het installeren van je stam in een volledig uitgeruste stacaravan veel voordelen.

Een echte keuken, kamers aangepast aan de behoeften van kinderen en volwassenen, een badkamer die de naam waardig is; Ongeacht het bereik en de gekozen opties, de indeling van de stacaravans draagt ​​bij aan een comfortabele huuraccommodatie tegen een redelijk budget.

Gehuurd door de week of voor een weekend met vrienden, laat de stacaravan u ten volle profiteren van elk moment en zonder u zorgen te maken over het weer ...

Vanuit uw stacaravan Ardeche bereikt u gemakkelijk de nabijgelegen grot Saint-Marcel. Net als de vroege ontdekkingsreizigers, zult u leren dat de regio een paar honderd miljoen jaar geleden onder water was. Het water op weg naar buiten heeft gebeeldhouwde ongelooflijke natuurlijke kunstwerken die je absoluut moet zien!
Je hoeft geen ervaren fietser te zijn om de Vororail des gorges du Doux te beklimmen. Op de Vivarais-spoorlijn gebouwd in 1981, glijden deze grappige cabriolets over de rails. Twaalf kilometer afdaling naar keuze van bruggen en tunnels voor een panoramische ontdekking van de vallei. Plezier zonder inspanning in een levensgrote rit.

U kunt ook uw stacaravan verlaten voor een wandeling in Ailhon, een karaktervol dorp; In het hart van een dennenbos, nemen de twaalf gehuchten die deel uitmaken van dit dorp met verbazingwekkende architecturen je terug in de tijd, vanaf de 12e eeuw tot heden.

Un désir d'expression, réagissez .

Blog

  1. 10 Nov. 2020Bootverhuur tijdens uw verblijf in het buitenland28885
  2. 23 Août 2020Uw vakantieboot is te huur op Samboat.nl6850