Watersportinholland

Wat zijn de beste campings in Valence?

In Frankrijk geven mensen er de voorkeur aan om hun vakantie niet langer door te brengen in hotels waar monotonie altijd wordt waargenomen, maar op campings. Campings zijn inderdaad plaatsen waar vakantie altijd aangenaam is. Het is altijd zeer winstgevend om een ​​paar dagen door te brengen met vrienden of familie in dit soort etablissementen. In de Drome zijn campings niet zeldzaam. Ze bieden u verschillende mogelijkheden voor entertainment, ontspanning, enz. Campings Valence zijn van verschillende kwaliteit. Wat zijn de beste Valence-campings?

De camping Coronne

Deze camping ligt in de Haut Vaucluse. Het ligt precies in de gemeente Valréas. Het is een driesterrenhotel dat zeer dicht bij het dorp Grignan ligt. Het is een van de meest stijlvolle camping Valence. Om u in het water te laten staan, biedt camping La Coronne een gerenommeerd watergebied. Het is in feite samengesteld uit een ongewoon zwembad, vrij groot en dat wordt verwarmd tijdens tijden dat de temperatuur daalt.

Een peuterbad is uiteraard beschikbaar voor kinderen, het water wordt ook verwarmd. Op de 3-sterren camping in La Coronne, kunt u genieten van uw gezinsvakantie onder de zon. Het etablissement ligt op een park van bijna 3 hectare en biedt een natuurlijke ruimte bedekt met overvloedige vegetatie en begrensd door een beekje. Het is een heel vriendelijke omgeving, ideaal voor een vakantie in Drome.

Camping Le Soleil Fruité

Drie woorden definiëren dit etablissement: "kamperen", "gezelligheid", "vrije tijd". Dit is echt een van de beste camping Valence. Het biedt een uitzonderlijke omgeving voor een zeer succesvolle familievakantie. De camping Valence Le Soleil Fruité werd in juni 2006 geboren in Châteauneuf sur Isère in de Drôme. Het is een 4-sterrencamping met een oppervlakte van 4 hectare. Het wordt omringd door de beroemde Ardèche-bergen en het Vercors-massief. Het is daarom van nature een camping die ideaal gelegen is om vakantiegangers te laten genieten van de natuur en vele interessante wandelingen.

De naam van de camping is niet triviaal. Op de camping staan ​​veel fruitige bomen waardoor vakantiegangers tijdens hun seizoenen vers fruit kunnen plukken en proeven. In de Drome is er een van de grootste waterparken in Frankrijk. En we vinden het op de camping Le Soleil Fruité.

Het waterpark van deze camping is inderdaad erg groot. Het bestaat uit een olympisch zwembad waar elke ochtend aquagymsessies worden gehouden, onder toezicht van professionals. Er is het grote zwembad, het grote zwembad, maar er is ook een kleiner zwembad dat overdekt en verwarmd is. Aan de ene kant van het Olympische zwembad kunnen kinderen zwemmen in het voor hen bedoelde kinderbad. Een jacuzzi maakt dit geheel compleet. De diensten die door de camping worden aangeboden, verdienen het op grote schaal zijn 4 sterren.

Camping Le Sagittaire

Kamperen krijgt een andere dimensie in dit etablissement. Camping Le Sagittaire biedt zijn bezoekers heel speciale luxe. Het is een 5-sterrencamping met een absoluut authentieke omgeving. Het is een milieuvriendelijk etablissement in een groene omgeving. Een rivier grenst eraan, waardoor liefhebbers de mogelijkheid hebben om wat vis te vangen. Camping Le Sagittaire biedt een enorm waterpark. U zult zeker gecharmeerd zijn.

Jong en oud vinden plezier in het zwemmen daar. Recreatieve voorzieningen zijn ook aanwezig voor een aangename vakantie. er is een miniclub voor kinderen, winkels en kwaliteitsdiensten. Alles is aanwezig om uw vakantie niet saai te maken. Het etablissement ligt aan de rand van een meer waarvan het zandstrand vakantiegangers in de zomer laat zwemmen. Ontspannen en zonnebaden zijn er ook.

Kortom, deze camping met waterpark in de Drôme biedt een droomvakantie, vooral voor iedereen die van waterplezier houdt. Het is ook een etablissement dat dicht bij de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden in het departement Drôme ligt.

Un désir d'expression, réagissez .

Blog

  1. 10 Nov. 2020Bootverhuur tijdens uw verblijf in het buitenland29926
  2. 23 Août 2020Uw vakantieboot is te huur op Samboat.nl6937