Watersportinholland

Ontdek Kroatië tijdens het huren van een prachtige boot

Deze twee weken durende reis, compleet en gevarieerd, is een prachtige onderdompeling in Kroatië. Van Korcula-steegjes tot panoramische toppen van Brac en Hvar, van de wallen van Dubrovnik tot de overblijfselen van de Oudheid in Split.

Een must-See reis

Een cruise in de Adriatische Zee kan heel spannend zijn met de natuur, geschiedenis, ontspanning en ontdekking die op u wachten. De navigatie kan worden gedaan in familie, in koppel of in groep en de bestemmingen betreffen met name Venetië, Dalmatië, Kroatië, de kleine eilanden van Griekenland in het zuiden en nog steeds veel andere steden. Veel bedrijven bieden routes en stop om Santorini te ontdekken en niet te missen, een eiland in de Cycladen-archipel. Er is ook de wandeling op Mykonos of de ontdekking van Athene, voor de liefhebbers van de Griekse beschaving. Cruises stoppen vaak in Italië en Kroatië, waarbij ze de oude beschaving, rijkdom in mythen en legendes ontmoeten. Venetië, de stad van de geliefden, moet niet worden verwaarloosd en je moet genieten van de reis om in het midden van Italiaanse steden te zijn en de geschiedenis opnieuw te beleven.

Om meer te weten over Kroatië

Tijdens het hele bootverhuur Kroatië de reiziger de kans om vele eilanden aan de kust te ontdekken. Er is bijvoorbeeld het eiland Cedro dat veel wijngaarden of het eiland Rogoznica met zijn lavendelvelden zeer indrukwekkend maakt. De Elaphite-eilanden en hun prachtige zandstranden zorgen ervoor dat u van de zee en het omringende landschap kunt genieten. De wandelingen tijdens tussenstops worden ook gemaakt om de schoonheid van de groene natuur van de omgeving en de beken beter te kunnen zien. De aantrekkelijke locaties zijn talrijk, om alleen het meer Visovac en zijn watervallen te noemen, gelegen in het nationale park. Het is een van de meest aantrekkelijke plaatsen in Kroatië. Dit land is al een tijdje een moeste bestemming voor een cruise, vanwege de rijke flora en fauna en de schoonheid van het landschap.

Het is aan te raden om er in het laagseizoen heen te gaan, aangezien cruisepassagiers er in deze periode weinig zijn en de vakantieganger de mogelijkheid heeft om ervan te genieten.

Un désir d'expression, réagissez .